Am Hannoverschen Zentrum für Optische Technologien (HOT) ist eine Stelle als Wissenschaftliche/r Mitarbeiter/in (m/w/d) für Polymer-optische Netzwerke zur 2D Sensorik (EntgGr. 13 TV-L, 75 %) zum 01.05.2022 zu besetzen. Die Stelle ist auf 36 Monate befristet. Der Stellenumfang entspricht 75 % der tariflichen Arbeitszeit. Die Möglichkeit zur Promotion ist gegeben und erwünscht.

Weitere Informationen zur Ausschreibung finden Sie auf dem beigefügten Aushang.

- English version –

The Hannover Centre for Optical Technologies (HOT) invites applications for a PhD Student Position (m/f/d) in the field of Polymer-optical networks for 2D sensing (Salary Scale 13 TV-L, 75 %) to start on May 1, 2022. The appointment will be for 3 years. The scope of work corresponds to 75 % of the collectively agreed working hours. The possibility for a PhD thesis is given and desired.

For more information on the call for entries, please see the attached notice.